Vesterkærsvej 40, 2650 Hvidovre

HVIDOVRE - AVEDØRE. LÆKKER OG RUMMELIG - I ALT 192 M2, INCL. 70 M2 RIGTIG GOD KÆLDER - FAMILIEVILLA MED 3 SOVEVÆRELSER, 3 TOILETTER OG 2 BADEVÆRELSER.

HVIDOVRE - AVEDØRE. LÆKKER OG RUMMELIG - I ALT 192 M2, INCL. 70 M2 RIGTIG GOD KÆLDER - FAMILIEVILLA MED 3 SOVEVÆRELSER, 3 TOILETTER OG 2 BADEVÆRELSER.
Huset er beliggende på fredelig villavej tæt på indkøb, skoler, offentlig transport m.m.
Selve boligen indeholder: Lys og rummelig entre og fordelingsgang med indbygget skab. Lyst gæstetoilet med pæne klinker på gulv. Flot møbel med håndvask. Vandsparetoilet. Stort soveværelse med indbyggede skabe. Stort børneværelse med "indhak" - perfekt til hule/skrivebord eller lignende. Dejligt Værelse der kan anvendes til f.eks. kontor, børneværelse eller lignende. Flot nyere (2013) badeværelse med varme i gulvet. De samme pæne klinker på gulvet som på gæstetoilettet. Stor bruseniche. Flotte klinker på væg i brusenichen. Lækkert (Dansani) møbel med håndvask. Vandsparetoilet. Stort lyst køkken åbent køkken med masser af skabs- og bordplads. Lækker stor Spise-/opholdsstue i vinkel med flot indbygget pejs i stueafdelingen. Et skønt rum med vægt på rumfølelse og lysindfald - bl.a. i form af de mange vinduer samt udgang til den ugenerte have samt hyggelig flisebelagt terrasse, hvor mange herlige sommeraftener kan nydes. Fra entreen er der dør ned til underetagen som fremstår utrolig lys og indbydende bl.a. med masser af vinduer og god loftshøjde.
Underetagen indeholder: Depotrum (under trappen). Stort dejligt disponibelt rum med masser af lys. Vaskerum med vaskesøjle samt fyrrerum. Ekstra badeværelse med stor bruseniche. De samme klinker på gulvet som på toilet og badeværelset i stueetagen. Separat udgang fra underetagen. Perfekt til f.eks. teenageafdeling. Der er i underetagen opsat en elektronisk højvandslukker (Pumpflix F. Komfort fra 2011). Der er endvidere opsat et SOLAR Venti solfangersystem som giver en dejlig ventilation i underetagen. På grunden forefindes isoleret udhus samt redskabsrum. Pæn carport.
Kort sagt - her får du en flot ejendom med rigtig gode forbedringer og løsninger overalt - og så er den lige til at flytte ind i. Der er f.eks. flotte pudsede lofter overalt (undtagen i entreen og fordelingsgangen). Der er ligeledes (i stueetagen) flot lyst parketgulv overalt (undtagen på badeværelserne). Herudover har ejendommen har bl.a. fået udskiftet vinduer og tagrender, ligesom fyret er skiftet (2011). Der er nyere badeværelse samt gæstetoilet. Der er elektronisk højvandslukker samt SOLAR Venti solfangersystem opsat i underetagen. EN MEGET SPÆNDENDE OG INDBYDENDE INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM - SOM BARE SKAL OPLEVES!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.