Terslev Bygade 26, 4690 Haslev

HÅNDVÆRKERTILBUD - SPÆNDENDE EJENDOM FOR DEN RIGTIGE KØBER!

HÅNDVÆRKERTILBUD - STOR SPÆNDENDE MURSTENSEJENDOM PÅ 263 M2 (BBR) BELIGGENDE PÅ 1.101 M2 STOR GRUND MED MASSER AF MULIGHEDER!
Nu tilbydes en utrolig spændende ejendom for den rigtige køber. Ejendommen trænger til en udskiftning af tag og vinduer samt gennemgribende opdatering/vedligeholdelse - ude og inde, men til gengæld får man her 263 m2 bolig - perfekt til den store familie - eller måske til flere generationer der ønsker at bo sammen. Der er nemlig flere separate ind- og udgange.
Ejendommen er beliggende tilbagetrukket fra vejen og har en lang indkørsel op til huset - samt mulighed for parkering inde på grunden.
Ejendommen er beliggende i hyggelige Terslev - tæt på indkøb, skole og daginstitution.
Ejendommen indeholder:
Vindfang, entre med nedgang til kælderen, pænt gæstetoilet med klinker. Ældre køkken. Lys opholdsstue med karnap samt udgang til flisebelagt terrasse i forhaven. Værelse/kontor samt 2 disponible rum - kan evt. benyttes til bryggers, gildestue, hobbyrum, værksted eller lignende. Rummelig spisestue med trappe til 1. sal som indeholder: soveværelse med udgang til stor tagterrasse, 2 sammenhængende værelser hvorfra der ligeledes er udgang til terrasse. Endnu et værelse samt stort badeværelse med brus og separat badekar.
Kælderen indeholder: Rummelig pæn kælder med vaskerum og tørrerum.
Ejendommen er beliggende på en dejlig grund med dejligt havestykke der er beliggende bagved huset således at man er ugenert. God plads til hygge-/og bålplads m.m. Pæn gårdsplads. På grunden forefindes carport og garage.
ET GODT TILBUD FOR DEN RIGTIGE KØBER DER KAN - OG SELV VIL SÆTTE DERES EGET PRÆG PÅ DERES BOLIG.. DU FÅR HER MASSER AF MULIGHEDER OG M2 TIL EN SÆRDELES FORNUFTIG PRIS.
KONTAKT OS OG HØR NÆRMERE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.