Randager 111, 2620 Albertslund

VELINDRETTET 1 PLANS EJENDOM - MED RIGTIG GOD BELIGGENHED - NÆR EGELUNDSKOLEN!

SPÆNDENDE OG SÆRDELES VELINDRETTET 1 PLANS EJENDOM MED CARPORT PÅ HELE 140 M2 (BBR) BELIGGENDE PÅ LUKKET VEJ I ET DEJLIGT BØRNEVENLIGT OMRÅDE BL.A. TÆT PÅ VESTSKOVEN, EGELUNDSKOLEN, INDKØB M.M.
Området:
Ejendommen er godt tilbagetrukket fra støj og trafik beliggende på en hyggelig lukket villavej med masser af gode stier så børnene kan komme trygt i skole. Ejendommen er beliggende tæt på en af områdets gode skoler, indkøb m.m.. Det er meget nemt med offentlig transport eller via egen bil at komme til København.
Ejendommen er perfekt beliggende på en hyggelig 701 m2 stor ugenert grund. Den ugenerte have er beliggende bagved ejendommen, så der er masser af muligheder for at nyde de dejlige sommeraftener. Der er god mulighed for at indrette flere hyggekroge/legeplads til børnene/eller måske en bålplads.
Ejendommen indeholder:
Pæn fordelingsentre, bryggers med klinkegulv. Rigtig pænt stort køkken med masser af skabs- og bordplads. Flot vinkelstue med stavparketgulv. Lækkert lysindfald i form af et stort vinduesparti ud til den ugenerte have og terrasse der ligeledes byder på en hyggelig pergola hvor mange dejlige sommeraftener kan nydes. Fra pergolaen er der adgang til skur med god plads til "det hele". Der er fra haven ligeledes adgang til carport.
Der er fra entreen endvidere adgang til villaens 1. flisebadeværelse med brus.
Fra fordelingsentreen er der 2 gode børneværelser med dejlig udsigt til haven. Der er stort soveværelse med gangareal der kan bruges som "walk-in afdeling" og egen udgang til villaens 2. badeværelse med stort brusehjørne.
Entreen munder ud i et disponibelt rum der f.eks. kan bruges som kontor/fællesrum eller lignende.
Denne spændende ejendom er virkelig perfekt udnyttet og henvender sig primært til det unge eller modne par/børnefamilie der ønsker at kunne sætte sit eget præg på deres bolig.
KOM OG SE DENNE VELINDRETTEDE EJENDOM... SE PRISEN!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.