Se det digitale energimærke

Guldagervej 99

, 4640 Faxe

1 / 19
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
10
1462 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 132 m²
Carport 30 m²
Grundareal 799 m²
Værelser 4
Antal plan 1
Byggeår 1998
Sagsnummer 012412
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 536
Ejendomsværdiskat 1.138
Renovation 301
Antenneforening 249
Grundejerforening 33
Diverse 6
Jordflytningsgebyr 2
Husforsikring 276
Ejerudgifter i alt 2.541

FAXE - FLOT 1 PLANS VILLA - LIGE TIL AT GÅ TIL!

FLOT 1 PLANS VILLA BELIGGENDE PERFEKT PÅ GRUNDEN - MED SÆRDELES VELUDNYTTEDE M2.

Området:
Boligen er beliggende i et attraktivt villaområde med godt stisystem til Østskolen, daginsitution m.m. Det hyggelige Faxe Bymidte ligger indenfor en radius af 2 km, hvor der er rig mulighed for indkøb, restauranter, et udvalg af detailbutikker, busforbindelser - bl.a. til toget
"grisen" som ender i Køge, fra Køge kan I inden længe tage "hurtig-toget" til Københavns Hovedbanegård.

Boligen indeholder:
Allerede når I kommer til adressen er det tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. Man kan køre direkte i carporten eller vælge at holde op af den lange indkørsel, hvor der også vil være plads til flere biler eller trailer.
I forhaven er der også blevet plads til en dejlig hyggekrog, hvor kaffen kan nydes ugenert fra vejen. Fra hoveddøren kommer I ind i en flot flisebelagt entre med glasdør der giver et fantastisk lys ind til det store opholdsmiljø ind - villaens
"hjerte" - som indeholder køkken, spiseafdeling samt den dejlige store stue. Det store køkken er i u-form med masser af skabs- og bordplads. Der er halvmur ind til spiseafdelingen, hvor I har rig mulighed for at have besøg af hele familien og masser af gæster. Der er udgang til den meget hyggelige og ugenerte have samt terrasse, med masser af muligheder for børn og barnlige sjæle at boltre sig i.
Opholdstuen ender i en særdeles hyggelig karnap med skønt lysindfald. Perfekt til f.eks. at sidde med en god bog en kølig eftermiddag.
Overalt strømmer der nænsomt lys ind af de mange vinduer. Ejendommen byder også på en dejlig forældreafdeling, som indeholder et stort forældresoveværelse med indbygget skabsafdeling/walk in afdeling samt udgang til et dejligt stort badeværelse med et meget stort brusehjørne. Holdt i tidsløst stil og lyse farver.
Stort bryggers med klinkegulv. Ekstra ind-/udgang. Mellemgang ind til børneafdelingen som indeholder 2 rigtig gode værelser med indbyggede skabe. Eget pænt badeværelse med brusehjørne. Pæne lyse klinker.
På grunden er et dejligt udhus med god plads.
Overalt fremstår ejendommen særdeles velholdt - lige til at gå til. Så hvis I søger en bolig som er til at flytte ind i, så kom og se nærmere.
Velkommen til Guldagervej 99 - vi glæder os meget til at vise Jer denne dejlige ejendom. 
kontakt
Gammel Køge Landevej 310
2650 Hvidovre
 
Telefon:
+45
 36787890
Fax.:
+45
 36787896
CVR nummer:
18753081
 
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning