Konkylievej 1, 2650 Hvidovre

HVIDOVRE - SPÆNDENDE VILLA PÅ HELE 227 M2 INKL. KÆLDER (BBR) BELIGGENDE I STRANDMARKSKVARTERET!

MEGET SPÆNDENDE VILLA PÅ HELE 227 M2 INKL. KÆLDER (BBR) MED IDEEL PLANLØSNING OG ATTRAKTIV BELIGGENHED I STRANDMARKSKVARTERET.

Villaen er perfekt til den store børnefamilie eller måske til familien, der ønsker masser af plads til f.eks. liberalt erhverv, gæster m.m.
Ønsker I at bo i en særdeles spændende villa udover det sædvanlige, er denne dejlige ejendom måske noget for jer?!

Ejendommen er beliggende perfekt på grunden med den hyggelige have der omkranser ejendommen med flere hyggekroge m.m. Lang indkørsel med plads til flere biler, carport, oprindelig garage (pt. benyttes det til udhus). Hyggelig overdækning der udover den praktiske fordel, også passer godt til villaens æstetik.

Ejendommen indeholder:
Fra hoveddøren bliver I budt velkomne med en åben entre med plads til overtøj.
Dejlig stor opholdsstue med indbygget pejs. Dobbelte døre ind til husets hjerte som er den fantastiske havestue med højt til loftet, og masser af vinduer der udover et dejligt lysindfald hvilket giver en fantastisk rumfølelse - rummet ligefrem indbyder til afstresning fra hverdagens travlhed f.eks. med en god bog og masser af hyggelige stunder med familie og venner. Udgang til hyggelig flisebelagt terrasse.

Overalt i villaen er der masser af lys der nænsomt strømmer ind af de mange vinduer og sammenholdt med parketgulvet giver det en dejlig atmosfære igennem hele villaen.

Åbent køkken i u-form med hyggelig spisekrog. Flot åben trappe med få trin til repos med flot badeværelse med både badekar og bruseniche. Masser af lys grundet den opsatte kvist. Gulvvarme. Rummet fremstår i et tidsløst design og i en smagfuld stil.

Dejligt stort soveværelse med walk-in closet og egen udgang til skøn altan. Børneværelse (oprindeligt 2 separate vær) som kan bruges til f.eks. soveafdeling og opholdsrum. Sælger har fået fjernet hver anden spær i det ene rum, så det er mere brugbart til værelse.

Fra reposen går du igen et par trin op til næste rigtig hyggelige og rummelige værelse og her er der et par trin op til hems med hele 2 sovepladser. Perfekt som børneværelse eller gæsteværelse.

Kælderen indeholder:
Fra entreen kan I også vælge at gå ned i en dejlig lys kælder som indeholder:
Vaskerum med egen ind-/udgang. Stort disponibelt rum.
Pænt badeværelse med brus. Pænt tekøkken med nedsænkningskogeplade, ovn og køl/frys. Perfekt til teenageren, liberalt erhverv, besøg af familien i længere tid af gangen.. kun fantasien sætter grænser. Overalt i kælderen er der vinduer over niveau, hvilket sikrer dejligt lysindfald i samtlige rum.

Sælger har igennem årerne forbedret og renoveret ejendommen betydeligt med respekt for ejendommens æstetik. Bl.a. kan nævnes opsætning af solvarmeanlæg. Der er skiftet vinduer og døre, der er etableret havestue, etableret kvist, udskiftet husets 2 badeværelser. Skiftet grundvandspumpe, der er lagt omfangsdræn rundt om ejendommen m.m. Ejendommen er fornuftigt isoleret. Der er lave varmeudgifter. Energimærke C.

Området:
Ejendommen ligger tæt på den populære "Langhøjskolen". Der er kun ca. 900 meter til Hvidovre Havn og badestrand. Få hundrede meter fra ejendommen findes desuden både indkøbscenter, s-togstation, idrætsanlæg, grønne områder og flere institutioner. Hvis I er til gå- eller løbeture, er de mange stisystemer omkring Strandengen, havnen og Kystagerparken helt ideelle til formålet.
DENNE FANTASTISKE VILLA SKAL OPLEVES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.