Lundegårdshegnet 48, 4030 Tune

SUPER HYGGELIG KÆDEVILLA MED 4 SOVEVÆRELSER SAMT MED GÆSTETOILET PÅ 1.SAL !

SUPER HYGGELIG KÆDEVILLA MED HELE 4 SOVEVÆRELSER (OG MED MULIGHED FOR AT INDRETTE ET EKSTRA VÆRELSE I STUEPLAN) SAMT MED GÆSTETOILET PÅ 1. SAL

Velbeliggende og meget indbydende kædevilla, beliggende i det charmerende Tune. Boligen fremstår særdeles velholdt, og med masser af god atmosfære overalt i boligen.

Boligens areal udgør hele 112 særdeles veludnyttede m2 (BBR) fordelt på 2 plan samt carport og hele 2 skure.

Foran boligen er der en skøn flisebelagt forhave der ligefrem inviterer til at sætte sig med en god bog og få hverdagens travlhed lidt på afstand. Bag ved boligen ligger den hyggelige lukkede have og sydvendte terrasse samt have.
Ved ankomst kan bilen parkeres i carporten og har I 2 biler er der også plads til det.

Boligen indeholder:
Hyggelig og rummelig entré med masser af indbyggede skabe samt flot trappe til 1. sal. Særdeles hyggelig vinkelstue med masser af plads til både spiseafdeling og opholdsstue. Der er også mulighed for at inddele opholdsrummet, så man får et ekstra værelse i
stueplan, hvis man har behov for det. Der er udgang til den skønne og ugenerte lukkede sydvendt terrasse og have, hvor de varme sommeraftener kan nydes under markisen, hvor der er rig mulighed for at grille og masser af hygge med familie og venner og hvor
børnene trygt kan boltre sig.

Boligen byder også på et hyggeligt køkken i L-form med god plads til spisebord. Dejligt bryggers med ekstra ind- og udgang.

Velholdt flisebadeværelse med badekar.

1. sal:
Tag den flotte trappe op til 1. salen som byder på hele 3 virkelig gode børneværelser samt et dejligt forældresoveværelse. Pænt gæstetoilet.

Overalt i boligen strømmer lyset nænsomt ind af de mange vinduer og der emmer af god stemning og atmosfære overalt igennem hele boligen.

Her tilbydes virkelig en skøn bolig, perfekt til børnefamilien, eller måske som begynderbolig for det unge par.

Området:
Beliggenheden er i top med meget kort afstand til skole, SFO, busforbindelser, gode indkøbsmuligheder. Tune har et skønt lukket stisystem der kan lede Jer til legepladser, dejlige grønne områder og meget andet. Det naturskønne Hedeland ligger desuden få
kilometer derfra.

ØNSKER I AT BO I SKØN BOLIG MED GOD PLADS I ET TRYGT OG BØRNEVENLIGT OMRÅDE, SÅ KUNNE DENNE DEJLIGE BOLIG MÅSKE VÆRE NOGET FOR JER. KOM SELV OG SE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.