Lauravej 3, st. tv., 2500 Valby

VALBY - INDFLYTNINGSKLAR OG FLOT 2 VÆRELSES "HØJ" STUELEJLIGHED PÅ 58 M2 (BBR) - BELIGGENDE I DET EFTERTRAGTEDE "HORSEKILDEGAARDEN"!

SØGER DU EN FLOT OG HELT INDFLYTNINGSKLAR OG DELEVENLIG 2 VÆRELSES LEJLIGHED I EN SÆRDELES VELORDNET EJERFORENING - SÅ SE HER!!.
NU TILBYDES EN AF DE EFTERTRAGTEDE LEJLIGHEDER I HORSEKILDEGAARDEN - EN LYS OG FLOT FORBEDRET "HØJ" STUELEJLIGHED PÅ 58 M2 (BBR)MED PERFEKT UDNYTTEDE M2.

Ejerforeningen har inden for de senereår fået foretaget udskiftning af vinduer, altaner, renoveret gårdmiljøet samt etableret dørtelefoner. Lejligheden er centralt beliggende - tæt på Valby Langgades hyggelige cafeliv samt Spinderiet, offentlig transport ligesom Frederiksberg er tæt på.

Selve lejligheden indeholder:
Lys entre.
Flot lyst køkken med masser af skabs- og bordplads - perfekt udnyttet og udsigt til den skønne gårdhave med masser af hyggekroge, bord- og bænkesæt m.m..

Lækker stor spise-/opholdsstue med skønt lysindfald.

Stort lyst soveværelse ligeledes med perfekt udsigt til det særdeles hyggelige gårdmiljø.

Pænt lyst flisebadeværelse med brus.

En virkelig dejlig og lys lejlighed der er lige til at flytte ind i. Henvender sig perfekt til forældrekøb eller måske det unge par der ønsker en bolig der er lige til at flytte ind i og samtidig er centralt beliggende og samtidg er beliggende i et roligt og særdeles velordnet område.

ALLE FÆLLESLÅN ER/BLIVER INDFRIET AF SÆLGER - DENNE LEJLIGHED SKAL OPLEVES. KOM SELV OG SE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.