Landfogedvej 5, 3. th., 2400 København NV

FLOT LYS OG INDBYDENDE 2 VÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN PÅ HELE 60 M2 - PERFEKT INDRETTET OG LIGE TIL AT FLYTTE IND I!

LYS OG INDBYDENDE 2 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ HELE 60 M2 (BBR) MED VESTVENDT ALTAN - I RIGTIG FLOT STAND OG LIGE TIL AT FLYTTE IND I!
Nu tilbydes en rigtig flot 2 værelses lejlighed perfekt indrettet og lige til at flytte ind i. Lejligheden er beliggende i pæn og veldrevet rødstensejendom bl.a. med termovinduer, dørtelefon samt pæne opgange. Der er gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.
Som ejer har du bl.a. fælles brugsret til en rigtig hyggelig fælles gårdhave med bord- og bænkesæt, udendørs grill m.m., der er cykelkælder og du har brugsret til "eget" loftsrum.
Lejligheden er beliggende på stille stikvej, men alligevel særdeles centralt beliggende med "det meste" indenfor rækkevidde. Du har blandt andet kun 10 minutters gang til Nørrebro, den kommende Metro m.m. - perfekt hvis du skal til CBS, Rådhuspladsen eller lignende.
Selve lejligheden indeholder:
Lys entre med flotte plankegulve.
Flot og velholdt køkken med integreret køle-/fryseskab, komfur (gas) samt vaskemaskine. Køkkenet fremstår rigtig flot med lyse klinker på gulvet og med masser af plads - der kan f.eks. indrettes en mindre spiseplads eller ekstra skabe hvis du har behov for det - uden at det ændrer på rumfølelsen. Du får desuden masser af lys og en skøn udsigt til den skønne fælles gårdhave.
Stor lys og særdeles møblerbar spise-/opholdsstue med stort vinduesparti der giver et dejligt lysindfald. Flotte plankegulve.
Stort soveværelse med stort vinduesparti samt udgang til vestvendt altan med flot udsigt over den hyggelige fælles gårdhave. Rummet kan f.eks. deles op med en flytbar reol hvor man kan indrette f.eks. et mindre kontor eller lignende.
Pænt badeværelse med brus, hvide klinker på væg og terrazzogulv.
Du får her en lys og lækker lejlighed - lige til at flytte ind i med masser af lys i form af store vinduespartier i stort set alle rum. Der er flotte plankegulve og masser af atmosfære overalt i lejligheden. Perfekt til forældrekøb, delelejlighed eller måske det unge par som ønsker en lejlighed tæt på "det hele", men alligevel beliggende i rolige omgivelser.
DENNE DEJLIGE LEJLIGHED SKAL OPLEVES - KOM SELV OG SE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.