Flaskegade 5, 2. 2., 1799 København V

CARLSBERG BYEN/NYOPFØRT 2 VÆR LEJL M/2 ALTANER OPFØRT I LÆKRE MATERIALER - SÅVEL UDE SOM INDE.

CARLSBERG BYEN/ NYOPFØRT LÆKKER 2 VÆR LEJL M/2 ALTANER OPFØRT I LÆKRE MATERIALER - SÅVEL UDE SOM
INDE.

Nyopført (2016) fantastisk lækker og veldisponeret 2 værelses lejlighed på 68 m2 (BBR) med hele 2 altaner - en på hver side.

Området:
Velkommen til den hyggelige Carlsberg By som byder på masser af atmosfære, spændende butikker, cafeer, grønne områder og ikke mindst den kommende metro.

Lejligheden:
Tag elevatoren op til 2. sal I lejligheden bliver du mødt af en dejlig lys entre der har mange indretningsmuligheder og med god plads til "det hele". Entreen udmunder i et fantastisk opholdsrum med et skønt lysindfald bla. Fra den lækre altan med plads til bord og et par stole hvor du kan nyde den dejlige udsigt og den atmosfære fra det pulserende liv fra Humletorvet. For enden er placeret et lækkert stilrent køkken.
Der er rig mulighed for at indrette såvel opholdsstue som spiseafdeling.

I lejligheden er der også et stort soveværelse med god plads til skabsvæg og den store seng. Som noget ekstraordinært har du også her udgang til en skøn altan med god udsigt og masser af lys hvor aftensolen kan nydes.

Det store badeværelse med de lyse klinker, det lækre brusehjørne, det væghængte toilet og den flotte vaskesøjle går op i en højere enhed. Det hele er meget smagfuldt lavet med øje for detaljerne.

Til lejligheden hører brugsret til depotrum. Lækker opvarmet cykelkælder. Mulighed for at parkere i dejlig parkeringskælder (mod særskilt betaling) m.m. I løbet af de kommende år vil Carlsberg Byen gennemgå en meget spændende udvikling og blive til et helt nyt boligkvarter i hjertet af København. Carlsberg Byen bliver et levende, varieret og bæredygtigt bykvarter, hvor moderne arkitektur kommer til at spille sammen med områdets mange bevaringsværdige bygninger og parker. Når bydelen står færdig vil Carlsberg Byen bestå af både boliger, butikker og erhverv, uddannelses- og kulturinstitutioner. Vil du nå at være med så kom og se denne lækre lejlighed.
DENNE LEJLIGHED SKAL BARE OPLEVES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.