Bagsværddal 20, 2. 1., 2880 Bagsværd

BAGSVÆRD - PÆN OG LYS 2 VÆRELSES LEJLIGHED MED STOR ALTAN!

LYS OG VELINDRETTET 2 VÆRELSES LEJLIGHED BELIGGENDE I HJERTET AF BAGSVÆRD - NÆR INDKØB, OFFENTLIG TRANSPORT M.M.

Denne skønne 2 værelses lejlighed er centralt placeret i Bagsværd Centrum, med gode handelsmuligheder og offentlig transport meget tæt på og samtidig er lejligheden beliggende nær det fantastiske område ved Bagsværd Sø.

Lejligheden er beliggende i pæn ejendom på 2. sal (helt øverst) med masser af lys og har en skøn altan i hele lejlighedens længde.
Lejligheden fremtræder lige til at gå til bl.a. med flot køkken m.m. Lejligheden kan overtages med alt inventar, så det eneste du har brug for, er at hænge dit tøj ind i klædeskabet.

Selve lejligheden indeholder:

Pæn Lys entre med indbygget rummeligt skab - der pt. benyttes som opbevaring til vaskemaskine. Stort badeværelse med brus, pæne klinker.

Stor kombineret spise-/opholdsstue med flot køkken med "højglans" låger der kombineret med de store vinduespartier giver en dejlig atmosfære i rummet. Der er direkte udgang til den skønne altan med en skøn udsigt.

Hyggeligt soveværelse med garderobeskab.

En rigtig pæn lejlighed der egner sig til både studerende, til enlige og til par, da den ligger centralt, er i fin stand, ligesom lejlighedens m2 er særdeles velfordelt.

KOM SELV OG SE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.