Gammelgårds Allé 11, 2. tv., 2665 Vallensbæk Strand

SÆRDELES VELINDRETTET OG MEGET HYGGELIG 3 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ HELE 87 M2 (BBR) LIGE TIL AT GÅ TIL.

SØGER DU EN RUMMELIG 3 VÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN BELIGGENDE I VELORDNET EJERFORENING..SÅ SE HER!.

Området:
Lejligheden er beliggende i rolige omgivelser centralt i Vallensbæk Strand.
Lejligheden er beliggende i gåafstand til offentlig transport ligesom Vallensbæk Nærcenter med de gode indkøbsmuligheder ligger tæt på.
Området byder på masser af spændede aktiviteter såsom ridecenter, golfbane og Idrætscenter. Området byder også på Vallensbæk Strand med den meget hyggelige bådehavn og en skøn badestrand med alle muligheder for at boltre sig.

Ejendommen:
Lejligheden er beliggende i rigtige gode omgivelser i den velordnede ejerforening Vejlegaardsparken som byder på mange gode fællesfaciliteter, bl.a. masser af skønne grønne fællesarealer, gode legepladser, gode parkeringsforhold. Der er brugsret til depotrum.
Herudover kan dejligt fælleshus kaldet "Pavillonen" lejes med plads til 38 gæster.
Ejerforeningen har en særdeles informativ hjemmeside www.vejlegaardsparken.dk hvor der kan søges yderligere oplysninger.

Selve lejligheden indeholder:
Lejligheden indeholder rummelig fordelingsentré med god plads til et mindre kontor, skab eller måske udvidelse af køkkenet. Lyst køkken med skønt lysindfald fra de store vinduer. God spiseplads.

Pænt lyst flisebadeværelse med bruseniche og vaskemaskine.

Stor stue med rigtig godt lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til skøn altan i hele lejlighedens bredde. Stuen er meget nem at indrette og der er god plads til såvel både spiseafdeling som sofaafdeling.

På vej ind til det store soveværelse bliver du mødt af en spændende "gang" der nemt ville kunne indrettes med skabe på begge sider og derved få en decideret "walk-in" afdeling. Pt er der skabsvæg på den ene side. Det store soveværelse har ligeledes udgang til den skønne altan.

Stort værelse som kan bruges som f.eks. børneværelse, kontor, gæsteværelse mv ligeledes med et skønt lysindfald.

Overalt i lejligheden bliver du præsenteret for et fantastisk lys og en dejlig udsigt til de grønne fællesarealer. Lejligheden har en dejlig rumfølelse og er rigtig godt indrettet med plads til "det hele".

Denne dejlige lejlighed er perfekt til den mindre børnefamilie, forældrekøb, det unge par eller måske den enlige der skal starte på en frisk.
Lejligheden fremstår pæn og er lige til at gå til.

Vi glæder os meget til at vise denne dejlige lejlighed frem for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.