Boholtevej 55, 1. th., 4600 Køge

KØGE - PÆN OG LYS 2 VÆR LEJL BELIGGENDE PÅ 1. SAL MED ALTAN!

LYS OG VELINDRETTET 2 VÆRELSES LEJLIGHED BELIGGENDE PÅ 1. SAL MED DEJLIG ALTAN BELIGGENDE I DEN POPULÆRE EJERFORENING ”BOHOLTEGAARD”.
På 1. sal ligger denne pæne lyse og særdeles velindrettede ejerlejlighed på 59 m2 (BBR) i eftertragtet ejerforening.
Lejligheden er beliggende i velholdt ejendom fra 1966. Du kan nemt både gå og cykle via de gode stisystemer til Køge Centrum. Der er kun Få hundrede meter til Boholte Butikscenter der har flere gode indkøbsmuligheder. Køge Torv, ligger ca. kun 2 km. fra lejligheden med sit store udbud for de handlende, med alt fra restauranter og cafeer til et bredt udvalg af specialbutikker. Køge er en by i en fantastisk og ekspansiv udvikling.
Lejligheden indeholder:
Pæn lys fordelingsentre med indbyggede skabe. Stor lys stue med plads til både spiseafdeling og til opholdsstue. Der er udgang til skøn altan i hele rummets "længde".
Flot stort soveværelse med indbygget skabsvæg.
Hyggeligt lyst køkken med plads til mindre spiseplads.
Pænt og rummeligt badeværelse med brus.
Overalt i lejligheden strømmer lyset ind af de store vinduer og sammenholdt med de lyse vægge og det lyse parketgulv giver det en behagelig atmosfære overalt i lejligheden.
Som indehaver af denne dejlige lejlighed har du udover brugsret til et depotrum også brugsret til de velholdte fællesfaciliteter - såsom det store fællesvaskeri, tørrerum, cykelkælder samt til de skønne grønne udendørsarealer. Der er gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.
Lejligheden henvender sig perfekt til både de unge førstegangskøbere, som delelejlighed, forældrekøb eller måske til den enlige der søger en overkommelig og hyggelig lejlighed i et trygt og venligt område..
KOM ENDELIG OG SE DENNE DEJLIGE LEJLIGHED!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.