Gammel Køge Landevej 260D, 2. tv., 2650 Hvidovre

HVIDOVRE - FLOT OG VELINDRETTET LEJLIGHED PÅ HELE 89 M2 (BBR) MED ELEVATOR, OG STOR ALTAN - LIGE TIL AT FLYTTE IND I!

HVIDOVRE - FLOT OG VELINDRETTET LEJLIGHED PÅ HELE 89 M2 (BBR) CENTRALT BELIGGENDE MED ELEVATOR OG STOR ALTAN!

Store lyse rum, moderne og stilren indretning, elevator, parkeringskælder samt stor altan med udsigt ud over hustagene i Hvidovre - lyder det som noget for dig, så se nærmere her.

Lejligheden er beliggende i eftertragtede omgivelser med indkøb nedenfor opgangsdøren, og skal du en tur med det offentlige, så er der bus-og S-togforbindelse få hundrede meter væk.

Lejligheden er beliggende på 2. sal i en pæn og smagfuld ejendom opført i år 2007. Når du træder indenfor bliver du bestemt ikke skuffet. Det smagfulde og stilrene fortsætter nemlig, og du kan bl.a. glæde dig over de lyse nuancer og flotte lyse parketgulve, der sammenholdt med det fantastiske lysindfald som nænsomt strømmer ind ad de mange vinduer, giver en helt særlig rumfornemmelse.

Tag elevatoren ned til parkeringskælderen, hvor der er brugsret til egen nummereret P-plads samt depotrum. Lejligheden er beliggende i en velfungerende og veldrevet ejerforening. Der er dørtelefon. Stor fælles tagterrasse. Lave fællesudgifter.

Lejligheden indeholder:
Fra opgangsdøren kan du vælge at tage elevatoren eller tage trapperne op til 2. sal. Fra du kommer ind bemærker du straks, at denne lejlighed er noget særligt. Fra den store lyse entré, bliver du ført ind i lejlighedens flotte lyse køkken med masser af skabs- og bordplads.

Herfra kommer du ind i lejlighedens samlingssted, som er det store lyse spise-/opholdsrum, der giver et væld af indretningsmuligheder. Her er der lyse gulve samt masser af vinduer, der er med til at skabe en dejlig rumfornemmelse. Fra stuen er der udgang til den skønne sydvestvendte altan med plads til cafésæt og med en fantastisk udsigt ud over hustagene og kig til Vandtårnet.
Der er et fint, lyst og stort badeværelse med vaskesøjle, brus og gulvvarme.

Lejligheden har også et dejligt stort soveværelse med indbygget skabsvæg.

Lysindfaldet er måske det allerbedste ved boligen, for de mange velplacerede vinduer samt altanen tillader nemlig, at lyset nænsomt strømmer ind.

Velkommen til Gammel Køge landevej 260D, 2. tv.
Vi glæder os til at vise dig denne fantastiske lejlighed, der er lige til at flytte ind i. Denne lejlighed henvender sig til alle, der ønsker en bolig med masser af albuerum, og som sætter pris på kvalitet. KOM SELV OG SE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.