Vigerslevvej 340, 1. tv., 2500 Valby

VALBY - FLOT LYS LEJLIGHED PÅ HELE 61 M2 (BBR) - LIGE TIL AT FLYTTE IND I!

SJÆLDENT UDBUDT LEJLIGHED FOR DEN KRÆSNE KØBER. SØGER DU EN LEJLIGHED UDOVER DET SÆDVANLIGE OG HVOR ALT ER LAVET… SÅ SE MERE HER.
Nu tilbydes denne spændende og totalistandsatte lyse lejlighed på hele 61 m2 (BBR) - oprindeligt 3 vær - beliggende på 1. sal.
Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten - bl.a. kan nævnes, at samtlige ruder i lejligheden er skiftet til lydisolerende energiruder (primo 2015).
Sælger har udskiftet lejlighedens radiatorer. Al el og VVS i lejligheden er moderniseret med nye kabeltræk, og der er opsat ekstra el udtag til en moderne hverdag.
Der er ført antenne og ” kabelnetværk” til soveværelse, stue samt spiseafdelingen (der vil kunne retableres til det oprindelige ekstra værelse).
Området: Lejligheden er beliggende i et yderst populært område i Valby. I grønne og rolige omgivelser med Vigerslevparken som nærmeste nabo. Valby-parken er i øvrigt 5 min's gang fra lejligheden. Har du brug for at komme til City, kan du hurtigt komme derind - enten via indfaldsvej eller S-tog fra den nærtliggende Åmarken S-togsstation. Nærindkøb og busforbindelser er ligeledes få min fra lejligheden.
Ejerforening: Lejligheden er beliggende i yderst veldrevet ejerforening med styr på økonomi og drift, bl.a. via den løbende renoveringsplan. Som ejer har du brugsret til de dejligste grønne fællesarealer, flere vaskekældre, cykelkældre samt eget depotrum.
Lejligheden indeholder: Entré med indbygget skab. Flot lyst elementkøkken med alt i hårde hvidevarer, perfekt udnyttet med masser af plads, bl.a. med sokkelskuffer. Energibesparende ” Quooker” der gør madlavningen og hverdagen meget lettere. Hyggelig spiseplads.
Fra entréen er der glasdør ind til meget lækkert stort lyst opholdsrum, hvor der både er plads til stor spiseafdeling og stor opholdsstue.
Flot lyst plankegulv der er behandlet med sæbe og lud, hvilket giver en flot kontrast til de lyse vægge og det skønne lys, der nænsomt strømmer ind ad de mange store vinduer overalt i lejligheden. Fra opholdsrummet er der udgang til hyggelig altan. Lejligheden har et ekstra vindue i gavlen, der giver en fantastisk rumfølelse i lejligheden. Lejlighedens ydermure er hulmursisoleret, ligesom sælger har fået loftet i stuen sænket og isoleret. Sælger har ligeledes forberedt retablering af værelse med multimediestik og elinstallation til HTC.
Flot og stort soveværelse med skabsvæg og plads til mindre kontorafdeling. Flot lyst plankegulv.
Lækkert badeværelse renoveret i 2015. Badeværelset er istandsat med bl.a. komplet VVS-renovering, gulvvarme (el styret), fugtstyret udluftning, Unidrain afløb, loft med spot. Væghængt toilet. Pænt klinkegulv med varme i gulvet. Lyse klinker på væggen. Stort brusehjørne.
DENNE LEJLIGHED ER LIGE TIL AT FLYTTE IND I. SNYD IKKE DIG SELV - KOM SELV OG SE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.