Vigerslevvej 328, 2. th., 2500 Valby

VALBY - LYS VELINDRETTET 3 VÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN!

FLOT LYS 3 VÆRELSES LEJLIGHED - PERFEKT INDRETTET MED ALTAN, BELIGGENDE I POPULÆRT OMRÅDE MED VIGERSLEVPARKEN SOM NÆRMESTE NABO.

Ejendomsmæglerfirmaet Pia Cadovius tilbyder nu en lys og meget hyggelig 3 værelses lejlighed beliggende på 2. sal. Så søger du en velindrettet 3 værelses lejlighed med altan beliggende i rolige omgivelser og som er lige til at gå til - så se mere her!.

Området: Lejligheden er beliggende i grønne og rolige omgivelser med Vigerslevparken som nærmeste nabo. Valby-parken er i øvrigt 5 min's gang fra lejligheden. Har du brug for at komme til City, kan du hurtigt komme derind - enten via indfaldsvej eller S-tog fra den nærtliggende Åmarken S-togsstation. Nærindkøb og busforbindelser er ligeledes få min. fra lejligheden.

Ejerforening: Lejligheden er beliggende i yderst veldrevet ejerforening med styr på økonomi og drift, bl.a. via den løbende renoveringsplan. Som ejer har du bl.a. brugsret til de dejligste grønne fællesarealer, flere vaskekældre, cykelkældre samt eget depotrum.

Lejligheden indeholder:
Lys entre med indbygget skab. Flot lyst elementkøkken med træbordplade, hvilket giver en god kontrast til de hvide låger og det dejlige lysindfald. Lyst opholdsrum med plankegulv.

Spisestue/værelse med udgang til altan som nemt kan slås sammen med opholdsrummet, hvis dette ønskes. Dejligt lysindfald. Stort soveværelse.

Flot lyst badeværelse med klinker. Brus. Vandsparetoilet.

Lejligheden fremstår pæn og nymalet stort set overalt og er lige til at gå til. Denne lejlighed er især perfekt til forældrekøb, eller måske det unge par der skal ud og købe fælles bolig.

Velkommen til Vigerslevvej 328, 2. th. Vi glæder os til at vise dig denne flotte og rigtig hyggelige lejlighed!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.