Se det digitale energimærke

Wagnersvej 6, 2. th.

, 2450 København SV

1 / 18
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1260 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 76 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1932
Altan Ja, 1 m²
Sagsnummer 062364
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 765
Ejendomsværdiskat 738
Antenneforening 175
Ejerforening 1.267
Diverse 2
Ejerudgifter i alt 2.946

KØBENHAVN SV - MÅSKE WAGNERSVEJS FLOTTESTE 3 VÆR. LEJLIGHED!?.

EJENDOMSMÆGLERFIRMAET PIA CADOVIUS TILBYDER NU DENNE MEGET FLOTTE OG FULDSTÆNDIG INDFLYTNINGSKLARE 3 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ HELE 76 (BBR) SÆRDELES VELUDNYTTEDE M2, BELIGGENDE PÅ ROLIGE WAGNERSVEJ. LEJLIGHEDEN ER PERFEKT INDRETTET OG HENVENDER SIG ISÆR TIL PARRET, DELELEJLIGHED ELLER MÅSKE TIL BØRNEFAMILIEN.

Fra hoveddøren føres I ind i en hyggelig fordelingsentre, der giver adgang til samtlige af lejlighedens rum.
Sælger har nænsomt forbedret lejligheden således, at forbedringerne går op i en højere enhed. Lejligheden er poppet med atmosfære og det er meget nemt at forestille sig en hverdag i disse skønne omgivelser.

Det flotte køkken er opført i tidsløs og meget pænt design med et flot tvist der giver et fantastisk varme og atmosfære til rummet. Overalt er der lækre detaljer. Sælger har især lagt vægt på funktionalitet og design. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads og sælges med "alt" i hvidevarer. Lyset strømmer ind af det store vindue med udsigt til det hyggelige gårdmiljø.

Stort reelt værelse som kan bruges til f.eks. børneværelse, soveværelse, kontor. Dejlig udsigt til gården.

Lejlighedens hjerterum må være spise-/opholdsrummet. Her er der både plads til en stor opholdsafdeling hvor man kan slappe af i sofaen samt en stor spisestue med plads til at underholde både venner og familie. Der strømmer et fantastisk lys ind af den hyggelige karnap. Der ligeledes har udgang til hyggelig altan med dejlig udsigt.

Lejligheden byder også på et stort soveværelse med stor skabsvæg. Sælger har valgt at beholde døren ud til entreen, så hvis man f.eks. skal bruge lejligheden som delelejlighed, skal man blot rykke skabet.

Badeværelset har sælger heller ikke her gået på kompromis med og lejligheden fremstår derfor med et flot lyst flisebadeværelse med et stort bruseafsnit for enden af rummet, således at vinduet kan åbnes efter bad, hvilket giver et meget bedre indeklima. Der er også en vaskemaskine i badeværelset.

Området:
Denne hyggelige 3-værelses er velbeliggende i det hyggelige "Musikbyen" og kun et stenkast fra Kvarterhuset - Karens Minde med bl.a. bibliotek, café og dansepavillon. Man kan ikke andet end at blive betaget af dette hyggelige område og her kan man finde sig tilrette uanset alder. Der er masser af grønne oaser og alligevel kun få min til City, Fisketorvet og Ørestaden. Den nye Metro Station, Mozarts Plads (planlagt 2023), kommer til at ligge lige rundt hjørnet.

Ejerforeningen:
Lejligheden er beliggende i velordnet ejerforening. Der er brugsret til eget depotrum. Som ejer har I brugsret til det skønne gårdmiljø m/grill- og legeplads. Mulighed for at leje festlokale.
Læs om ejerforeningen. www.kalvebodhus.dk.

DERFOR.. SØGER I EN LEJLIGHED HVOR DET ENESTE I SKAL FOKUSERE PÅ, ER HVOR MØBLERNE SKAL STÅ, SÅ KUNNE DENNE FANTASTISKE LEJLIGHED SIKKERT VÆRE NOGET FOR JER. VELKOMMEN TIL WAGNERSVEJ 6, 2. TH. VI GLÆDER OS TIL AT VISE JER DENNE MEGET FLOTTE PERLE. 
kontakt
Gammel Køge Landevej 310
2650 Hvidovre
 
Telefon:
+45
 36787890
Fax.:
+45
 36787896
CVR nummer:
18753081
 
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning