Engelsborgvej 28A, st. tv., 2800 Kgs. Lyngby

KGS. LYNGBY - MEGET FLOT LYS "HØJ" 3 VÆRELSES STUELEJLIGHED BELIGGENDE I HJERTET AF LYNGBY!

Meget flot renoveret, lys og indflytningsklar 3 værelses lejlighed på hele 76 m2 (BBR) beliggende i hjertet af Lyngby.
Med adresse på Engelsborgvej er denne rummelige 3V'er perfekt placeret for dig der ønsker at bo centralt og søger du tilligemed en flot forbedret lejlighed, som du kan flytte direkte ind, i så kunne denne lejlighed meget vel være noget for dig.
Ejendomsmæglerfirmaet Pia Cadovius tilbyder nu en meget flot lejlighed der i 2016 har gennemgået en flot renovering. Lejligheden fremstår derfor i dag bl.a. med udskiftet køkken og badeværelse. Der er udskiftet el med ekstra udtag, så det passer til en moderne livsførelse.
Lejligheden er perfekt indrettet så den henvender sig til delelejlighed, forældrekøb eller måske til det unge par.
Fra opgangsdøren bliver du mødt af en lys entre med spot i loftet og pænt åbent skab til at hænge overtøj m.m.
Meget flot lyst og stilrent køkken med masser af skabs- og bordplads. Her er funktionalitet og design i højsædet og sælger har formået, at få rummet til at se let og elegant ud på trods af de mange skabe.
Flot stort badeværelse med klinker. Stor bruseniche for enden af rummet der også har et oplukkeligt vindue, hvilket giver et meget bedre indeklima. Spot i loftet.
Stort soveværelse med god plads til stor skabsvæg eller lignende.
Stort lyst opholdsrum med masser af plads til både plads til spise- og opholdsafdeling. Udgang til altan. Fra opholdsrummet er der adgang til lejlighedens sidste rum. Dette kan benyttes som værelse, spiseafdeling, kontor eller lignende.
Overalt strømmer der nænsomt lys ind af de store vinduer, der sammen med de flotte glatte flader på vægge, lofter og gulve skaber lejlighedens dejlige atmosfære og flotte fremtoning. Lejligheden er lige til at flytte ind i.
Ejerforeningen:
Lejligheden er beliggende i velordnet ejerforening der i 2015 har fået nyt tag og 2016 har fået hyggeligt grønt fællesareal. Brugsret til depotrum. Fælles vaskekælder, tørrerum m.m.
Området:
Lejligheden er særdeles velbeliggende et stenkast fra Lyngby station samt ca. 5 min gang fra Lyngbys hyggelige hovedgade og Lyngby Storcenter. Er du til naturoplevelser så ligger den skønne Lyngby Sø blot ca. 10 min's gang fra lejligheden.
Vi glæder os meget til at vise dig denne lækre lejlighed. Kom og se!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.