Vigerslevvej 316, 2. tv., 2500 Valby

VALBY - FLOT LEJLIGHED MED 3 GODE VÆRELSER, FRANSKE GLASDØRE MELLEM DE 2, EKSTRA VINDUE I STUEN OG SUPER FLOT BADEVÆRELSE (FRA 2018)

FLOT LEJLIGHED MED 3 GODE VÆRELSER, FRANSKE GLASDØRE MELLEM DE 2, EKSTRA VINDUE I STUEN OG SUPER FLOT BADEVÆRELSE (FRA 2018) - PERFEKT INDRETTET MED ALTAN, BELIGGENDE I POPULÆRT OMRÅDE MED VIGERSLEVPARKEN SOM NÆRMESTE NABO.
Ejendomsmæglerfirmaet Pia Cadovius tilbyder nu en lys og meget hyggelig 3 værelses lejlighed beliggende på 2. sal. Så søger du en velindrettet og flot forbedret 3 værelses lejlighed med altan beliggende i rolige omgivelser og som er lige til at gå til - så se mere her!.

Området:
Lejligheden er beliggende i grønne og rolige omgivelser med Vigerslevparken som nærmeste nabo. Valby-parken er i øvrigt 5 min's gang fra lejligheden. Har du brug for at komme til City, kan du hurtigt komme derind - enten via indfaldsvej eller S-tog fra den nærtliggende Åmarken S-togsstation. Nærindkøb og busforbindelser er ligeledes få min. fra lejligheden.

Ejerforening:
Lejligheden er beliggende i yderst veldrevet ejerforening med styr på økonomi og drift, bl.a. via den løbende renoveringsplan. Som ejer har du bl.a. brugsret til de dejligste grønne fællesarealer, flere vaskekældre, cykelkældre samt eget depotrum.

Lejligheden indeholder:
Lys entre med indbygget skab. Lyst elementkøkken med lys bordplade, hvilket hænger godt sammen med det dejlige lysindfald, som fås på 2. sal.

Skøn spise-/opholdsstue med ekstra vindue som giver et fantastisk lysindfald. Sælger har netop fået skiftet det ene vindue. Flotte radiator skjulere der sammen med det dejlige lysindfald som nænsomt strømmer ind af vinduerne, sammenholdt med plankegulvet givet rummet en fantastisk rumfølelse og dejlig atmosfære. Flotte franske døre ind til værelse med ”indhak” og plads til garderobeskab. Udgang til skøn altan. Værelset kan nemt slås sammen med opholdsrummet, hvis dette ønskes.

Lejligheden byder også på et stort soveværelse med flot radiatorskjuler.

Super flot badeværelse (fra 2018) med flotte klinker på gulv og væg. Stor bruseniche med eget afløb, vandfaldsbruser. Vandsparetoilet. Flot skabsrrangement.

Overalt i lejligheden er der en dejlig atmosfære. Lejligheden fremstår pæn, med rigtig gode forbedringer - og så er den lige til at gå til. Denne lejlighed er især perfekt til forældrekøb, eller måske det unge par der skal ud og købe fælles bolig m.m..

Velkommen til Vigerslevvej 316, 2. tv. Vi glæder os til at vise dig denne flotte og rigtig hyggelige lejlighed!.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.