Hessensgade 15, 2. 215., 2300 København S

STOR LYS 3 VÆR. LEJL PÅ HELE 91 M2 (BBR) BELIGGENDE ØVERST!

STOR OG LYS 3 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ HELE 91 VELUDNYTTEDE M2 (BBR) - BELIGGENDE PÅ ØVERSTE ETAGE (2. SAL) !
Lejligheden vil være perfekt som delelejlighed eller måske til parret med 1 barn.
Området: Lejligheden har en fremragende beliggenhed, lige op ad det eftertragtede Holmbladskvarter og tæt på Amager Strandpark og metro. I cykelafstand til KUA, City, Islands Brygge og Christianshavn.
Lejligheden er beliggende øverst på 2. sal, så der er ingen støj fra overboer, ligesom lyset overalt er vidunderligt.
Der er brugsret til: cykelkælder, fællesvaskeri, tørrerum, meget stort kælderrum og særdeles hyggeligt gårdmiljø med borde/bænkemiljø samt grill. Der er mulighed for at leje (brugsret) til egen p-plads i gården. Derudover er der gode parkeringsmuligheder i området.
Lejligheden indeholder:
Fra den hyggelige svalegang går I op på 2. sal, der byder på en skøn udsigt. I bliver budt velkommen af en lys og indbydende entré og fordelingsgang med stor skabsvæg, med masser af plads til opbevaring.
Lejlighedens rummelige køkken er udført i L-form, det fremstår hyggeligt, med god plads til spisebord og med masser af lys.
Flot stort badeværelse med rummeligt brusehjørne med glasdøre, vaskesøjle. Flotte tidsløse klinker på gulv.
Hyggeligt rummeligt soveværelse med god plads til både seng og skabsvæg.
Lejlighedens hjerte er den store opholdsstue. Her er der masser af plads til at underholde familie og venner, hvad enten det er til en god middag omkring spisebordet eller det er til en kop kaffe i sofaen. Udgang til fransk altan.
Ekstra værelse med god plads. Det kan bruges som soveværelse, kontor, gæsteværelse, børneværelse m.m.
Lejligheden emmer overalt af god atmosfære og sammenholdt med, at lyset strømmer nænsomt ind ad de store vinduer, er lejligheden et rigtig dejligt sted at opholde sig.
Alt i alt en dejlig lys og flot stor lejlighed, der med sin planløsning passer perfekt som delelejlighed eller måske til parret med 1 barn, der ønsker at bo i rolige og trygge omgivelser, men alligevel tæt på det hele.
KOM ENDELIG OG SE DENNE DEJLIGE LEJLIGHED!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.