Gammel Køge Landevej 261B, st. 3., 2650 Hvidovre

HVIDOVRE - 3 VÆRELSES VELINDRETTET FLOT ANDELSBOLIG - BEMÆRK DEN LAVE BOLIGYDELSE!

VELINDRETTET OG RIGTIG PÆN 3 VÆRELSES LEJLIGHED PÅ 70 M2 MED SKØN UDSIGT!
Med vel nok bebyggelsens bedste beliggenhed i smuk pudset murstensejendom med tegltag og tilbagetrukket fra vejen tilbydes - ikke langt fra indkøb, bus og s-tog - spændende og flot og godt vedligeholdt 3 værelses lejlighed.

Indeholder:
Lejligheden indeholder: Entre med indbyggede skabsvæg. Hyggelig værelse. Stor lys stue med skøn udsigt til grønt område der giver et fantastisk lysindfald. Stort rummeligt soveværelse med indbyggede skabe. Hyggeligt lyst elementkøkken med træbordplade.

Meget flot badeværelse med italienske klinker på væg og gulv. Spot i loftet. Vandsparetoilet. Vask i skabsarrangement - alt holdt i douce farver der giver en skøn rumfornemmelse.

Der er fælles vaskeri, kabel-tv (er med i boligydelsen). Aktivitetsrum. Brugsret til dejlig fælles have med legeplads. brugsret til hyggelige overdækkede pergolaer med grill og siddepladser rundt omkring i begyggelsen.
Der er brugsret til stort loftsrum. Fjernvarme.

EN SKØN LEJLIGHED SOM ER LIGE TIL AT GÅ TIL OG MED FLOTTE FORBEDRINGER - BELIGGENDE I EN SÆRDELES GOD ANDELSFORENING MED ORDEN I ØKONOMIEN.
BEMÆRK DEN LAVE BOLIGYDELSE!. DENNE LEJLIGHED SKAL BARE SES!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.