Mariendalsvej 42, 4. tv., 2000 Frederiksberg

FREDERIKSBERG/LÆKKER LYS OG SÆRDELES VELINDRETTET 3 VÆRELSES ANDELSBOLIG PÅ 83 M2 (BBR) MED LAV MÅNEDLIG BOLIGYDELSE - LIGE TIL AT FLYTTE IND I!

EFTERTRAGTET LYS OG LÆKKER 3 VÆRELSES ANDELSLEJLIGHED PÅ FREDERIKSBERG - BELIGGENDE I SMUK OG SÆRDELES VELORDNET EJENDOM I BAROKSTILEN MED GOD ØKONOMI OG SÆRDELES FORNUFTIG BOLIGYDELSE.

Denne lejlighed er beliggende midt i et skønt område med kort afstand til "alt". Du har f.eks. både metro, Frederiksberg-centret, ligesom CBS er indenfor 5-10 min gang. Herudover kan du nemt komme til indre by på under 5 min med metro!

EJENDOMMEN:
Denne dejlige lejlighed er beliggende på hjørnet af Mariendalsvej og Kronprinsesse Sofies Vej i en meget smuk og velvedligeholdt ejendom holdt i "Barokstilen" fra 1901. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fremstår meget smukt og indbydende med gesimser og ornamenteringer, hvilket giver ejendommen et flot herskabeligt udtryk.

Ejendommen er særdeles velfungerende med orden på økonomien og en lav månedlig boligydelse.
Som andelshaver har man bla. adgang til virkelig hyggelig fælles gårdhave med siddepladser, grill og overdækket pergola til de lange sommeraftener samt legeplads til børnene m.m. Der er 2 cykelkældre. Brugsret til depotrum. Andelsforeningen råder endvidere over stort lyst fælleslokale med køkken og plads til ca. 30 gæster. Lokalerne kan lejes af andelshaverne til arrangementer.

Selve lejligheden indeholder:
Lys entre med flot lyst trægulv. Velholdt lyst køkken med masser af plads samt dejligt lysindfald i form af veluxvinduer.

Meget lækker spise-/opholdsstue med en rigtig flot "rå" murstensvæg der leder tankerne hen på new-yorker stilen.

Der er et stort lækkert værelse med dejligt lysindfald samt et hyggeligt og rummeligt soveværelse.

Lejlighedens badeværelse fremstår flot med lækre lyse klinker på gulv. Elvarme i gulvet. Flot vask i skabsarrangement. Brus samt separat vindue.

Lejligheden fremstår med lækre og velfungerende kontraster overalt i form af den rå murstensvæg og synlige bjælker sammenholdt med de rene flader og flotte lyse trægulv. Og når man så tillægger det skønne lys der strømmer ind af de mange vinduer overalt i boligen giver det en usædvanlig dejlig rumfølelse og energi i boligen.

SÅ VELKOMMEN TIL MARIENDALSVEJ 42. 4. TV.. VI GLÆDER OS TIL AT VISE LEJLIGHEDEN FREM FOR JER!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.