Gefionvej 66, Harrestrup Fritidshaveforening, 2740 Skovlunde

SKOVLUNDE - OF HARRESTRUP - CHARMERENDE NYRENOVERET OG RUMMELIGT KOLONIHAVEHUS BELIGGENDE PÅ SKØN GRUND.

CHARMERENDE NYRENOVERET OG RUMMELIGT KOLONIHAVEHUS BELIGGENDE PÅ SKØN GRUND.

Så snart I drejer ind på området OF Harrestrup, kan I mærke den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære i de dejlige omgivelser, og midt i det naturskønne område finder I dette hyggelige og nyrenoverede kolonihavehus, som kan blive Jeres nye fristed - det oplagte sted til at koble af fra hverdagens travlhed.

Som køber af Gefionvej 66 bliver du en del af den veldrevne forening OF Harrestrup. Her har du mulighed for at gå tur ved Svanesøen og udforske det charmerende område ved Vestskoven. Indkøbsmuligheder er ikke længere væk end en lille cykeltur, og på under 30 min er I i City.

Allerede fra forhaven præsenterer huset sig flot med en mørkblå træfacade og hvide vinduesrammer og døre, der tilsammen skaber et stilrent udtryk.

Flisegangen fra forhaven går hele vejen rundt om huset til den skønne baghave, hvor der bl.a. er drivhus, en dejlig terrasse og flere hyggekroge med masser af plads til at nyde de lune sommerdage i mere private rammer.
Indenfor i det charmerende hus finder I et hyggeligt og veldisponeret HTH-køkken med spiseplads, der er i åben forbindelse med det meget rummelige stueafsnit (kan opdeles i to), som er det perfekte samlingspunkt, enten på sofaen eller omkring spisebordet, hvor I kan tilbringe tid med familie og venner indendørs. Der er et stort vinduesparti med skøn udsigt ud over haven, brændeovn samt udgang til den dejlige terrasse og have. Dejligt lyst soveværelse samt fint badeværelse med brus og vaskemaskine. Herudover er der 25 m2 ”overdækket terrasse/skur” samt 5 m2 udhus.

Overalt strømmer der masser af lys ind af de mange vinduer som sammen med de hvide vægge, de flotte gulve og den hyggelige brændeovn skaber en helt fantastisk atmosfære, der giver dig lyst til at blive hængende til de sene nattetimer.

Der er gode parkeringsmuligheder foran ejendommen.

Kom selv og se, mærk den dejlige stemning og kom helt ned i gear! Vi glæder os til at vise Jer denne skønne perle! BEMÆRK DE LAVE EJERUDGIFTER!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.