Kløvervej 27, Gundestrup, 4571 Grevinge

GUNDESTRUP/GREVINGE - DEJLIGT SOMMERHUS MED EN SKØN UDSIGT!

NU TILBYDES DEJLIGT SOMMERHUS BELIGGENDE PÅ EN SKØN GRUND MED EN VIDUNDERLIG UDSIGT TIL FREDET OMRÅDE!

I naturskønt område, kun få min. fra Lammefjord, Gundestrup Grill og ca. 5 km til Grevinge Stationsby tilbydes dette spændende sommerhus.

Lidt tilbagetrukket ligger dette dejlige sommerhus, med en vidunderlig ugenert have og udsigt der spejder sig ud over de åbne marker og nærliggende skovområder.

Den særdeles naturskønne beliggenhed, som synes afskåret fra omverdenen, har en helt speciel ro, der med samme sænker sig over jer, såsnart I ankommer til adressen.

Indenfor i det hyggelige og meget stemningsfulde sommerhus med plads til hele familien er der to gode og brugbare soveværelser, som I kan fordele jer på. I Det ene værelse har, sælger fået plads til hele 3 sovepladser. Velindrettet badeværelse med brus og vaskemaskine.

Der er mindre men meget funktionelt køkken samt dejlig lys spisestue med plads til hele familien. Der er en særdeles hyggelig opholdsstue med brændeovn, hvor familien kan samles. Den vidunderlige udsigt kan nydes indefra den hyggelige stue med loft til kip der, sammenholdt med de mange vinduer giver et naturligt samlingssted for familien på de dage hvor vejret ikke er til at være udendørs.
På de dejlige solrige dage nydes stilheden på den dejlige høje terrasse og hvor I bliver mødt med den vidunderlige og stemningsfulde udsigt.

Herude kommer I til at tilbringe mange fantastiske sommerdage, om det er på terrassen med et køligt glas vin, i en tilbagelænet liggestol med kolde drikkevarer eller måske i hængekøjen med en god bog, mens grillbøfferne syder over de glødende kul.

Den dejlige have byder på gode græsarealer til leg og udendørs aktiviteter, med spændende hyggekroge overalt i haven, perfekt til både børn og voksne. I finder også skur til opbevaring. Terrasse med overdækning der kan bruges på de regnfulde dage, til vasketøj, grillen eller lignende.

DETTE SPÆNDENDE SOMMERHUS SKAL OPLEVES. RING OG HØR MERE & SKYND DIG AT BESTILLE EN FREMVISNING.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.