Nørgaardsvej 18A, st. tv., 2800 Kgs. Lyngby

LYSE LOKALER PÅ I ALT 106 M2, HERAF 29 M2 BOLIG (BBR) CENTRALT BELIGGENDE I HJERTET AF KGS. LYNGBY - PÅ NØRGAARDSVEJ, DER ER EN SIDEVEJ TIL DEN HYGGELIGE LYNGBY HOVEDGADE MED DE MANGE SPÆNDENDE SPECIALBUTIKKER. EN LEJLIGHED MED MANGE MULIGHEDER.!

Der er tidsbegrænset fri parkering på Nørgaardsvej (foran ejerlejligheden).

Lejligheden indeholder:
Lejligheden er en særdeles velholdt og velindrettet lejlighed med entré, indgang til hyggeligt lukket køkken hvor der er blevet plads til en spisekrog.
Pænt toilet med klinker. Fra mellemgang går man ind i opholdsrummet, der har en dejlig udsigt til den parklignende fælles have.

Fra opholdsrummet er der adgang til mindre bruserum med klinker og eget vindue, der er med til at sikre et bedre indeklima. Overalt er der pæne gulve og lejligheden er lige til at gå til.

Det medfølgende butikslokale indeholder:
Indgangsdør i gadeplan til et lokale med store vinduespartier ud til Nørgaardsvej, hvor der ligger ejerlejligheder og boliger til alle sider. Fra lokalet kan man gå direkte op i boligen eller ned i det disponible kælderareal på 23 m 2 (BBR), der er oplagt til opbevaring eller lignende. Man kan også fra opgang nr. 18A gå direkte ind i lejligheden, der er beliggende i stueplan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.